dimarts, 2 de desembre del 2008

AIXÍ SOM NOSALTRES!

Hi havia una vegada dues noies, una es diu Anna és eixerida, riallera i no calla mai (però ja està bé), l'altra noia es diu Xènia és petitona, divertida, roseta i amb els ulls clars i molt amiga de la cosina de l'Anna; de fet, això va fer que anessin juntes en aquest treball. Les dues es van trobar per casualitat en la carrera d'Educació social de la UdL. Van arribar a la famosa assignatura de Noves Tecnologies, on s'esperavem un gran monstre i vam trobar un professor molt enrotllat, i extrovertit, que els hi va proposar el gran repte de crear un espai d'internet i a sobre l'havien de dinamitzar. Ja us podeu imaginar que la Xènia i l'Anna no eren unes hackers de l'ordinador, i només sentir-ho es van posar a suar. Tot s'ha de dir, però, que se n'estan ensortint força bé i per això ara estan fent aquesta biografia. Vet aquí un gat i vet aquí un gos que aquest conte encara no s'ha fos.

Això que un dia van decidir dissenyar un blog que tractés de les activitats, excursions, tallers, jocs... que alguns esplais de la nostre comarca de l'Anoia fan els dissabtes a la tarda. I vet que es van posar en marxa i van anar als esplais a treballar conjuntament amb els monitors i els nens, i de moment s'ho estan passant molt bé i sobretot estan fent molt bons amics.

Continuarà...


També podeu contactar amb nosaltres entrant a :

http://eduportfolio.org/9638

5 comentaris:

Dani Clemente ha dit...

New bloggers,
welcome...

Anònim ha dit...

Benvigudes!! a blogger

Anònim ha dit...

Benvingudes al blogger. Sembla que aquest blog pugui ser interessant, i m'agrada la idea d'anar seguint un esplai dia a dia.

annaxenia ha dit...

Bones Esther gracies per deixar el teu comentari i ja ho saps quan vulguis et passes pel nostre bloc i comentes tot el que vulguis, per cert si vols més informació sobre l'activitat d'aquell dia te l'enviem sense cap problema. Gràcies i ja ho saps, que vagi molt bé pel teu cau.

Anònim ha dit...

Bones!
Té pinta de ser un blog molt interessant!
Un blog on s'expliquin les vivències d'un cau... i és que qui no té bons records del cau? almenys com a nena...:)
Jo hi he après coses que no he après enlloc més!
Espero que vosaltres feu disfrutar als vostres nens tan com em van fer disfrutar a mi.
Bé ja m'aniré passant!
que vagi bé!

Iris