dijous, 4 de desembre del 2008

SORTIDA A CLARIANA

Durant el mes de Novembre vam fer diverses activitats. una d'aquestes va ser la sortida a Clariana, situat a la comarca de l'Anoia.
Vam sortir un divendres a les 7 de la tarda amb autobús fins a Clariana. Allà vam preparar els sacs i les màrfagues i vam comença a fer el sopar.
Aquella nit estava programada com la NIT DELS JOCS, per això els nens van començar a treure tots els jocs de taula que portaven i vam començar a jugar.
El dia següent ens vam aixecar a les 9 i vam esmorzar. Dissabte tocava la coneixença de l'entorn, per això després d'arreglar-ho tot vam agafar els trastos i vam anar cap a una esplanada del voltant on hi havia una mica de bosc un unes taules on poder dinar. El matí el vam dedicar a la recol·lecta de fulles i fruits de diversos arbres. Així després de dinar vam poder fer un taller per conèixer les espècies que ens envolten en una comarca com l'Anoia.
En arribar a la casa, i després de sopar una mica vam començar a preparar la gimcana. Va ser tot un espectacle, es van realitzar jocs com els de buscar carmels en una galleda plena de farina, la cursa de pingüins,...
El dia següent ens vam alçar a les 8 per tal de poder-ho recollir tot i vam començar a tirar, aquest cop a peu cap a Igualada, una furgoneta portaria totes les seves maletes i bosses cap allà per tal de no carregar tant als xiquets.
Va ser un cap de setmana inolvidable, tots els pares ens van felicitar per lo bé que s'ho havien passat els seus fills.

Us hem penjat un petit video amb la recopilació de les fotos per tal que podeu veure com és un cap de setmana fora de casa per a uns nens de 6-7 anys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! sóc monitor d'un esplai i m'agradaria i m'han agradat les activitats que heu fet en aquestes colònies. Ja aniré passant! Que vagi bé!

annaxenia ha dit...

Merci pel comentari! ja ho saps passa quan vulguis i si vols més activitats o idees per activitats ens les demanes accepten peticions! i fins i tot ens pots fer propostes.
Que vagi molt bé!