divendres, 5 de desembre del 2008

EXCURSIÓ AL BOSC


Hola companys,

Avui us pengem una altre gimcana que vam fer amb el grup un altre grup. Aquest cop vam anar al bosc de Sant Martí de Tous, una esplanada preparada per fer els campaments i/o dinars. Vam anar a passar el diumenge i l'activitat principal que s'hi va fer va ser la de la gimcana.
Aquest cop, a part del video de fotos, també hi adjuntem les fitxes de les activitats que vam fer durant la gimcana.

També volem agrair a tots els que esteu comentant i us està agradant. Us invitem a continuar fent-lo i tal com hem dit abans també acceptem noves propostes.

Les fitxes de la gimcana les trobareu a l'enllaç aquest (apartat videos de l'esplai i altres):

http://eduportfolio.org/9638

Gràcies, i fins la pròxima cauencs

dijous, 4 de desembre del 2008

SORTIDA A CLARIANA

Durant el mes de Novembre vam fer diverses activitats. una d'aquestes va ser la sortida a Clariana, situat a la comarca de l'Anoia.
Vam sortir un divendres a les 7 de la tarda amb autobús fins a Clariana. Allà vam preparar els sacs i les màrfagues i vam comença a fer el sopar.
Aquella nit estava programada com la NIT DELS JOCS, per això els nens van començar a treure tots els jocs de taula que portaven i vam començar a jugar.
El dia següent ens vam aixecar a les 9 i vam esmorzar. Dissabte tocava la coneixença de l'entorn, per això després d'arreglar-ho tot vam agafar els trastos i vam anar cap a una esplanada del voltant on hi havia una mica de bosc un unes taules on poder dinar. El matí el vam dedicar a la recol·lecta de fulles i fruits de diversos arbres. Així després de dinar vam poder fer un taller per conèixer les espècies que ens envolten en una comarca com l'Anoia.
En arribar a la casa, i després de sopar una mica vam començar a preparar la gimcana. Va ser tot un espectacle, es van realitzar jocs com els de buscar carmels en una galleda plena de farina, la cursa de pingüins,...
El dia següent ens vam alçar a les 8 per tal de poder-ho recollir tot i vam començar a tirar, aquest cop a peu cap a Igualada, una furgoneta portaria totes les seves maletes i bosses cap allà per tal de no carregar tant als xiquets.
Va ser un cap de setmana inolvidable, tots els pares ens van felicitar per lo bé que s'ho havien passat els seus fills.

Us hem penjat un petit video amb la recopilació de les fotos per tal que podeu veure com és un cap de setmana fora de casa per a uns nens de 6-7 anys.

dimarts, 2 de desembre del 2008

AIXÍ SOM NOSALTRES!

Hi havia una vegada dues noies, una es diu Anna és eixerida, riallera i no calla mai (però ja està bé), l'altra noia es diu Xènia és petitona, divertida, roseta i amb els ulls clars i molt amiga de la cosina de l'Anna; de fet, això va fer que anessin juntes en aquest treball. Les dues es van trobar per casualitat en la carrera d'Educació social de la UdL. Van arribar a la famosa assignatura de Noves Tecnologies, on s'esperavem un gran monstre i vam trobar un professor molt enrotllat, i extrovertit, que els hi va proposar el gran repte de crear un espai d'internet i a sobre l'havien de dinamitzar. Ja us podeu imaginar que la Xènia i l'Anna no eren unes hackers de l'ordinador, i només sentir-ho es van posar a suar. Tot s'ha de dir, però, que se n'estan ensortint força bé i per això ara estan fent aquesta biografia. Vet aquí un gat i vet aquí un gos que aquest conte encara no s'ha fos.

Això que un dia van decidir dissenyar un blog que tractés de les activitats, excursions, tallers, jocs... que alguns esplais de la nostre comarca de l'Anoia fan els dissabtes a la tarda. I vet que es van posar en marxa i van anar als esplais a treballar conjuntament amb els monitors i els nens, i de moment s'ho estan passant molt bé i sobretot estan fent molt bons amics.

Continuarà...


També podeu contactar amb nosaltres entrant a :

http://eduportfolio.org/9638