dijous, 11 de desembre del 2008

TALLER DE BARRETS


Bones cauencs!

Aquest cop com que creiem que ja estem jugant prou hem pensat descansar una estoneta i fer un taller de barrets per posar-nos ben guapos i guapes!! Aquest taller consiteix en dissenyar diverses tipus de barrets, de pallasso, de bruixa, de fada, de follets, de copa... cadascún d'ells per a un disfraç diferent, pensats per utilitzar-los durant el carnestoltes, per fer teatre, una passe de models...
Tot seguit us deixo l'enllaç que us portarà cap a la fitxa tècnica per saber com fer el taller, un cop a l'enllaç ho trobareu a l'apartat vídeos de l'esplai i altres.

Enllaç: http://eduportfolio.org/9638

Bé companys ara si que hem despedeixo, espero que quedeu tots i totes ben guapos i guapes i ja ho sabeu difruteu molt!!!

Pròxim escrit els cançoners...

diumenge, 7 de desembre del 2008

TALLER DE JOCS. QUI S'ANIMA A JUGAR?


Bones companys,

Avui toquen jocs! Si vau disfrutar amb la gimcana prepareu-vos perquè ara toca cansar-se encara més!! Entre els jocs que vam realitzar amb el grup del cau van ser 5, que són el futbolí, la creu, els inquilins, el fútbol xinès i l'ampolla "borratxa", tot ells explicats detalladament en l'enllaç que trobareu a continuació, un cop pitgeu a l'enllaç trobareu el document dins de l'apartat "vídeos de l'esplai".

http://eduportfolio.org/9638


Bé cauencs, fins a la pròxima i sobretot jugueu molt!!