diumenge, 7 de desembre del 2008

TALLER DE JOCS. QUI S'ANIMA A JUGAR?


Bones companys,

Avui toquen jocs! Si vau disfrutar amb la gimcana prepareu-vos perquè ara toca cansar-se encara més!! Entre els jocs que vam realitzar amb el grup del cau van ser 5, que són el futbolí, la creu, els inquilins, el fútbol xinès i l'ampolla "borratxa", tot ells explicats detalladament en l'enllaç que trobareu a continuació, un cop pitgeu a l'enllaç trobareu el document dins de l'apartat "vídeos de l'esplai".

http://eduportfolio.org/9638


Bé cauencs, fins a la pròxima i sobretot jugueu molt!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Holaaa! M'han agradat molt aquests jocs que heu penjat a la pàgina, els trobo originals i a més m'han vingut idees per a la pròxima programació que tenim amb el cau. Espero que en pengeu molts més que crec que em serviran de gran ajuda. Molts records!

annaxenia ha dit...

Bones Esther, gràcies per comentar-nos un altre cop i per anar seguint el nostre blog. Si vols més jocs pots contectar amb nosaltres a partir d'aquí i t'enviarem molts mé jocs per ajudar-te amb la tasca del teu esplai. Que vagi molt bé i gràcies per seguir-nos i apoiar-nos. Ja ho sabeu podeu fer qualsevol suggerencia o aportació per tal de millorar el blog moltes gràcies.